25 januari 2014
16:00

Midas IBK

Referat: Enköpings IBK - Midas IBK

Åter igen förlorar vi första perioden och därmed matchen. Trots en mycket bättre start än förra matchen vill de sej inte i första. Första perioden har ett högt tempo med många spelvändningar åt båda håll. Vi är med och har lika mycket chanser som dom men bollen studsar inte vår väg. Dom får ett par enkla mål pga bollen studsar perfekt till dom.
Perioden slutar 5-2 till dom.

Period 2 är vi det bättre laget men deras målvakt storspelar och håller ner målgörandet. Vi får en straff som vi tyvärr missar men får strax efter chans att spela fem mot tre. Inga mål på flera avslut. Målram eller målvakten var i vägen.
Vi leder perioden med 1-0 tills 19.44, då Johannes, stillastående, blir nersprungen bakifrån, blir av med bollen och dom gör mål. Inte bra agerat av herr domare, grov miss. Perioden slutar således 1-1.

Period 3 svänger fram och tillbaks och lagen turas om att göra mål och vi tar TO 18.37 för att försöka krypa närmare i målprotokollet. Spelet 6 mot 5 har vi mycket boll men nästan inga av slut, så dom gör istället sista målet i öppen kasse.
Perioden slutar 3-3. Vi spelar jämt i två perioder men det räcker inte för att vinna matcher. Vi gör några enkla misstag som straffar sig direkt. Det håller inte i div 3. Minimerar vi misstagen och vågar lite mer så kommer vi att vinna många fler matcher.

Spelare för dagen är Anton K som gör hattrick och Skog som gör en gedigen insats i målet.